Do-in oefeningen

Om thuis ook aan het stromen van je energie te werken nu de praktijk gesloten is, heb ik een video gemaakt voor het activeren van de energie middels do-in oefeningen.

Do-in staat voor zelfmassage, het masseren van jezelf door kloppen, drukken en strekkingen. In deze eerste video concentreer ik mij op het kloppen. In de volgende video zal ik ingaan op het strekken van de meridianen.

Indien je vragen en/of opmerkingen hebt over de oefeningen ben ik bereikbaar op info@feetyourbody.nl. Veel plezier met het uitvoeren van de do-in oefeningen.

Wilt u zelf de positieve effecten van voetreflextherapie ervaren? Neem dan contact op met Saskia Hoeboer van Feet Your Body Leidschendam op telefoonnummer 06-27 59 21 27 of per e-mail op info@feetyourbody.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Feet Your Body schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.