Maatregelen tegen overdracht COVID-19

Via dit nieuwsbericht wil ik je informeren over de behandelingen bij Feet your Body Leidschendam in relatie tot het Coronavirus (COVID-19).

Het RIVM heeft aangegeven dat COVID-19 zich doorgaans niet gemakkelijk door deeltjes in de lucht verspreidt. In plaats daarvan is de kans groter dat het wordt overgedragen door middel van het aanraken van besmette oppervlakken en vervolgens je ogen, neus of mond aan te raken. Naast de gebruikelijke hygiënemaatregelen die ik neem als erkend therapeut, heb ik de volgende maatregelen getroffen om overdracht van COVID-19 te voorkomen:

  • je bent van harte welkom in mijn praktijk, maar ik zal je geen hand geven.
  • vooraf en na de behandeling was ik mijn handen.
  • na iedere behandeling reinig ik de deurklinken, trapleuning en andere zaken die zijn aangeraakt. 
  • zoals altijd gebruik ik bij iedere klant schone handdoeken, pedicurematerialen worden gereinigd met speciale desinfecterende apparatuur.
  • bij klachten van verkoudheid, koorts, droge hoest en als jezelf twijfelt, neem dan contact met mij op zodat we de afspraak kunnen verzetten. Dit geldt ook voor cliënten met een auto-immuunziekte en chronische longproblemen.

Met het in acht nemen van deze extra hygiënemaatregelen is het niet noodzakelijk om de behandelingen te stoppen. De adviezen van het RIVM en de beroepsvereniging VNRT blijf ik volgen en daar waar nodig zal ik de hygiënemaatregelen nog verder aanscherpen. 

Ik zie er naar uit om je in de praktijk te ontmoeten.

Met warme groet,

Saskia Hoeboer.