Herfst Actie

Het is herfst, ga naar buiten!

De herfst is misschien wel het mooiste seizoen om naar buiten te gaan. De warme kleuren van de bladeren aan de bomen, paddenstoelen, spinnenwebben met dauwdruppels en prachtige zonsopkomsten. Prachtig om dit allemaal te mogen zien. Ook voor mij is er de verleiding van de bank, een dekentje en een kop thee. Maar als ik me daar overheen zet dan krijg ik toch altijd weer veel energie van een uurtje door de natuur te lopen. Dit kan natuurlijk ook tussen de middag als je aan het werk bent. Lekker met je collegae een blokje om en daarna kun je weer bergen werk verzetten.

In de herfst wordt slapen weer belangrijker voor ons. Maak tijd en ruimte voor je nachtrust: zorg voor een opgeruimde, frisse slaapkamer en ga op tijd naar bed. Laat je telefoon lekker in de woonkamer liggen: zonder het blauwe licht is je slaapkamer een nog rustiger plek.

Het is ook raadzaam om te eten van dat wat het seizoen biedt. Het wordt kouder en ons lichaam heeft voedsel nodig dat de onze interne kachel laat branden. Stamp- en stoofpotjes zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Eet en drink dan niet vlak voor je gaat slapen anders is je lichaam druk met het verteren van het voedsel.

Win een voetreflexbehandeling! Wat moet u doen?

Vandaag was ik buiten en werd ik door de natuur geïnspireerd tot de volgende actie. Op de foto zie je mij bij een omgezaagde boom. De persoon die het dichts bij de juiste leeftijd van deze boom zit wint een voetreflexbehandeling van 45 minuten (ter waarde van € 47,50). Klik snel hier en geef de juiste leeftijd door.(*)

(*) Indien twee of meerdere personen het zelfde antwoord hebben gegeven dan beslist het lot. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties en zie er naar uit om één van de inzenders te behandelen.